2008. november 22. szombat | Szerzõ:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Vaddisznó vadászatot keres? Jó helyen jár!

A nagykőrösi vaddisznó vadászatának van egyfajta különös varázsa. Minden vadászunk átéli ezt a csodás érzést, amikor a leshelyén ülve meghallja egy ág roppanását, a Csókáserdő sűrűjében motoszkáló konda zaját, a lökdösődő malacok vagy süldők hangját. Szíve a torkában dobog, várva a pillanatot, szorosabban markolja fegyverét. A vaddisznó különösen izgalmas vad, vadászatáról meséljük a legjobb vadásztörténeteinket!

A vaddisznó egész évben vadászható, kivétel a koca, ami május1. és január 31. között hozható terítékre. A magasleses vaddisznóvadászat mellet hajtásban is lőhető. Hajtóvadászatainkat november elejétől január végig szervezzük a Csókáserdei Vadásztársaság területén, szabadtéren. Nem, nem disznóskerti vadak ezek, aki ilyent keres, rossz helyen jár!

Vendégvadászainkat a legjobb vaddisznós területeinkre várjuk. Nálunk a vadászatot kombinálni lehet őzbak, vagy dám vadászatával is, igény szerint! Délben vendégvadászaink meleg ebédet is kaphatnak, a nap végén terítékkel adjuk meg az elejtett vadaknak a végső tiszteletet.

Az elejetett kanok könnyen lehetnek érmesek, szerencsés esteben 20 cm feletti trófeával.

>>> Vaddisznó vadászati árlista megtekintése

Vaddisznós képeinkből:

Feliratkozhatsz ennek a cikknek az RSS 2.0 RSS értesítõjére. Várjuk a hozzászólást, vagy a trackbackot a saját weboldaladról.
Szólj hozzá!