2009. február 18. szerda | Szerzõ:

Állami vadászvizsgára a felkészítő tanfolyam indul, bruttó 71.270 Ft-ért

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet állami vadászvizsgához az egyéni felkészülést elősegítő, nem kötelező jellegű tanfolyamot szervez székházában, munkaidő utáni elfoglaltsággal, vadászias áron. Havonta egy hét, a tanfolyam ideje alatt összesen három hét az elméleti képzés időtartama. A tanfolyam kiterjed az állami vadászvizsga tárgykörein kívül a fegyverismereti vizsga követelményeiről szóló tájékoztatásra, illetve azok megbeszélésére is.A tanfolyam ideje alatt a lőkészség elsajátítását sportlőtéren (Budakeszi, Galgamácsa) biztosítjuk a lőtérvezetőkkel egyeztetett időpontban. (A lőtér használat és oktatás díját minden esetben a helyszínen kell fizetni.)
A tanfolyamra az ország bármely megyéjében lakó állampolgár jelentkezhet, de a Pest megyei Vadászvizsga Bizottságnál csa ak budapesti és Pest megyei állandó lakhelyű személyek vizsgázhatnak. Az állami vadászvizsga részét képezi a fegyverismereti vizsga.
Itt található bővebb információ!

Kategória: Hírek, Vadászvizsga
Feliratkozhatsz ennek a cikknek az RSS 2.0 RSS értesítõjére. Várjuk a hozzászólást, vagy a trackbackot a saját weboldaladról.
Szólj hozzá!