Archívum - kategória: » Társasági hírek «

2014. december 24. szerda | Szerzõ:
2010. május 29. szombat | Szerzõ:
[Gallery not found] [Gallery not found] [Gallery not found]
2009. január 25. vasárnap | Szerzõ:

csokaserdo_nyul_01.jpg Gondolom, nincs olyan vadász, aki nem tud nyulat nyúzni. (Ha van is, nem ismeri el :=). Találtam egy érdekes cikket a nyúlnyúzásról, ahol képekkel íllusztrálva mutaja be a szerző, hogy ő hogyan tesz, ha egy nyúl kerül a kezei közé. Nyúl nyúzása c. cikk megnyitása.

A szomorú hír, hogy a Hold állását nem minden esetben tudjuk megjeleníteni a főlapon képként, ugyanis a szolgáltatást biztosító szerver megbízhatatlan. A Holdkeltét és Holdnyugtát a Magyar Meteorológiai Szolgálat milyen a Hold most Nagykőrösön. Találunk még itt hasznos dátumokat a napéjegyenlőségekről!

2008. november 24. hétfő | Szerzõ:

Az esemény megnevezése:: Vadászidények
Helyszín: Honlap
Weboldal: Vadászidények
Az esemény leírása: Elkészült a vadászidények kategória feltöltése! Azt hiszem, kevés olyan Társasági honlap van, ahol ilyen szépen áttekinthetően felsorolva szerpel az összes hatályos vadászidény.
Webmester
Dátum: 2008-11-25

2008. november 23. vasárnap | Szerzõ:

Az esemény megnevezése:: Elindult a honlap!
Helyszín: Internet
Weboldal: A Nagykőrösi Vadásztársaság
Az esemény leírása: Sok munkával végre sikerült beindítani, a többszáz képet és számos egyedi tartalmat – azaz megírni való cikket – felölelő oldalt, árlistával, taglistával, számoló programmal, videókkal – illetve a Csókáserdő Vadásztársaság – informatikai értelemben vett – összes kapcsolódó szolgáltatásával (E-mail cím, FTP.).
Jelenleg a béta állapot érvényes a honlapra, még javítások készülnek a háttérben!
Addig is jó böngészést: Webmaster
Dátum: 2008-11-24